Eu sunt innebunita dupa ardei copti si de fiecare data incerc sa ii mai adaug la cate o reteta. De aceasta data am facut un sos pe care il mananc de obicei cu paste, insa m-am decis in ultima clipa sa-l adaug la un sandwich. Aveam piept de pui, cateva mini-ciabatta fara gluten si am profitat de ocazie.

Este un sandwich cu legume coapte, pui si sos de ardei copti. Ataaat de bun incat mi-a parut rau ca nu am facut mai mult sos.

porții

4 sandwich-uri

timp

30 min.

dificultate

Ușor

ingrediente:

ingrediente sos de ardei copti:

mod de preparare

Am pus pe aragaz o plita unde am copt ardeii pe fiecare parte. Dovlecelul, vanata si ciupercile le-am taiat felii mai subtiri (aprox. 2 cm) iar rosiile le-am taiat pe jumate si am pus totul la cuptor pentru 20 minute la 180 de grade.

Intre timp, am feliat pieptul de pui, am presarat sare, oregano, piper, ulei de masline peste el si am pus feliile pe gratar ( 4 minute pe fiecare parte).

Dupa ce ardeii s-au copt, i-am lasat sa se raceasca, i-am curatat de coaja si i-am pus intr-un blender cu ulei de masline, sare piper si za’atar. Am  pornit blenderul, iar din acest moment nu ai nevoie decat de 1 minut ca sa obtii cel mai gustos sos ever.

Montarea: Am taiat ciabatta pe jumate, am uns feliile cu sos de ardei, am asezat frumusel legumele si puiul taiat felii dupa care am mancat ca o fomista ce sunt.

Enjoy!