porții

12 briose

timp

40 min.

fara alergeni:

gluten
lactate

Am facut aceste briose cu afine pentru ca am primit flori si mi se parea ca dau bine la poza impreuna. Pe bune, mai fac d-astea si culmea e ca retetele facute asa ies cele mai bune. :)))

De cand am descoperit faina fara gluten de la Doves Farm m-am apucat serios de baking. Deci, aceste briose sunt fara gluten, fara lapte si fara zahar rafinat. Motivul pentru care sunt mai inchise la culoare este ca eu folosesc doar zahar de cocos ( care are indicele glicemic cel mai mic). 

Note: Faina pe care am folosit-o se numeste Freee Doves Farm self raising – asta inseamna ca nu mai trebuie sa adaugi praf de copt, are deja agent de crestere in ea. Kaboooom!

ingrediente:

mod de preparare:

Intr-un bol am amestecat, elegant, frumos, cat de cat uleiul, laptele si oul. Intr-un alt bol am amestecat zaharul cu faina dupa care am turnat compozitia uscata peste cea umeda si le-am omogenizat.

In acest moment am adaugat afinele si coaja de lamaie si am amestcat fin.

Am turnat compozitia in 12 forme de briose pe care le-am lasat la cuptor la 180 de grade 40 de minute, sau pana trece testul cu scobitoarea. Eu am mancat si calde si reci pentru ca nu-mi pasa cine ma judeca.

Simplu, no?