Adoooor să pregătesc micul dejun! Cred că este masa mea preferată… nu știu de ce… pur și simplu îmi place mie! Bine, tortilla wrap poți mânca oricând, dar eu prefer  să mănânc dimineața înainte să merg la sală unde mă prefac că fac sport.

Sandwich-urile parcă-s mai bune când sunt servite sub forma unei tortilla! Fiind mai putină pâine, toate ingredientele delicioase devin vedete. Eu folosesc tortilla integrală. Dar merge orice tip de tortilla preferați.

De regulă fac tortilla wrap cu ce am prin frigider. Astăzi am făcut o cremă de avocado, am prăjit niște bacon, puțin ou și am aruncat câteva legume proaspete: spanac și roșie.

porții

2 tortilla wraps

timp

10 min

dificultate

super easy lemon squeezy

ingrediente

mod de preparare

Am început cu o cremă de avocado pe care am făcut-o în blender și am pus: un avocado copt, o lingură de iaurt grecesc,  lămâie, ulei de măsline și sare. Baconul l-am prăjit, iar oul l-am tăvălit prin tigaie. Am uns tortilla cu cremă de avocado și am adăugat toate ingredientele frumos, elegant, cât de cât. Am rulat tortilla și am tăiat-o în două. Serios, există un minim de efort pentru a face acest mic dejun (sau ce vreți voi să fie).

 

Enjoy!

5/5