Bună! Eu sunt Hayat! 🙂

Cu ce să încep? Am 30 de ani și trăiesc pentru mâncare. Sper că și ea pentru mine. Ha-ha. Sunt o persoana mereu veselă, amuzată și plină de viață! Aș putea spune că numele pe care-l port mă definește în totalitate, “Hayat” însemnând viață în arabă.

Nu sunt bucătar, de profesie sunt marketing specialist, dar asta-i prea puțin important, timpul petrecut în bucătărie, gătind, mă face cu adevărat fericită. Gătesc cu/din pasiune, pentru familia mea + prieteni. Ei spun că ale mele preparate sunt gustoase, că le plac, acum, nah… ce să zică și ei… 

De mic copil sunt gurmandă dar pasiunea pentru gusturi am descoperit-o acum… hihi… în adulthood.

 

poze reprezentative de cand eram mica

Ce caut eu pe aici?

Sună a clișeu, însă la insistențele prietenilor mei, am creat acest site ce este destinat celor care caută o idee pentru micul dejun, brunch, prânz, cină, or whateva în variante cât mai healthy.

Cine m-a inspirat?

Cu siguranta mama mea. Cred ca am moștenit asta de la ea, gătește extraordinar! Ea m-a invatat multe rețete pe care le voi impărtăși cu voi și îi mulțumesc pentru asta. Mama, dacă citești asta, să știi că apreciez! :)))

Cât despre bucătari și food bloggeri, sunt foarte mulți care mă inspiră și aș avea nevoie de muuult spațiu pentru a-i enumera.

 

hobbies

Tot ce ține de adrenalină îmi place. Am zburat cu parapanta, am sărit cu parașuta, m-am urcat pe munți… am mers cu motocicleta. Probabil de aici și nickname-ul meu din liceu – Hayabusa. În rest, îmi place să călătoresc și să gust mereu chestii noi.

Acestea fiind spuse, sper să vă încânt cu rețetele mele!